Служителите на Електроенергийния системен оператор получиха бонуси по 1700 лева заради

...
Служителите на Електроенергийния системен оператор получиха бонуси по 1700 лева заради
Коментари Харесай

Шефът на ЕСО: Бонус от 1700 лв. получиха всички - от чистачката до директора, защото компанията е стабилна

Служителите на Електроенергийния систематичен оператор получиха бонуси по 1700 лв. поради добре свършената работа и поради осъществените икономии в активността на оператора. Тези бонуси на хората по никакъв метод няма да усилят сметките за ток на потребителите.

Това разяснява в ефира на Нова тв Ангелин Цачев, шеф на Електроенергийния систематичен оператор.

През тази година за следващ път преизпълняваме стратегиите си и всичко това е с помощта на всички чиновници на Електроенергийния систематичен оператор, уточни той.

Вярно е, че раздадените
бонуси на нашите чиновници са за към 7 млн. лева, удостовери той.

Моментът дали е съответен или не, само че той съответствува с празника на Електроенергийния систематичен оператор. Мястото на компанията е значимо освен за страната ни, само че и за всички европейски институции, добави той.

За всички чиновници, без значение от мястото им в компанията, сумата за
бонус е една и съща - 1 700 лв., от чистачката до шефа. Средната заплата при нас е 1730 лв.. Тази заплата обаче е една от ниските в енергийния бранш и тази сума, този бонус го дадохме в резултат на доста диалози със синдикатите, допълни той.

Искахме да създадем нарастване на заплатите, само че нямахме задоволително сигурност и по тази причина взехме решение да изчакаме. В момента компанията е в доста положително положение, както и електропреносната мрежа в страната, с помощта на чиновниците си и вложенията, които направихме, уточни той. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР